Σχετικά με εμάς

Η εταιρία DECOPOX προσφέρει, μια καινοτομία στην κατασκευή δαπέδων. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό σύστημα δαπέδου, με αντοχές, σε υψηλά μηχανικά φορτία, αλλά έχει αντίσταση και σε χημικά φορτία. Η διαφορά σε σχέση με τα διαφορετικά συστήματα δαπέδου, έγκειται στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. Το σύστημα που προσφέρει η DECOPOX αποτελείται από διαφορετικού μεγέθους κόκκους, έτσι ώστε η τελική δομή να έχει πολύ μικρούς πόρους, οι οποίοι, μπορούν εύκολα να καλυφθούν.

Πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτια, αίθουσες εκδηλώσεων, γραφεία κλπ. Στην πραγματικότητα, κάθε πάτωμα με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, που δεν μπορεί να σηκώσει μηχανικό φορτίο πάνω από 20 Ν/mm2 ή βαρύ χημικό φορτίο, ικανοποιείται μέσα από αυτή τη μέθοδο.

Το πάτωμα θα μπορούσε να συγκριθεί, με ένα ενιαίο τάπητα τοίχου, υψηλής αντοχής, και διαθέσιμο σε πάνω από χίλια διαφορετικά χρώματα. Οι πιθανοί συνδυασμοί χρωμάτων, και οι διαφορετικές μίξεις των χρωμάτων είναι απεριόριστες. Γι' αυτόν τον λόγο, μπορούμε να συμπεριλάβουμε λογότυπα, φιγούρες, ή αρχικά χρωμάτων στο πάτωμα, επιτρέποντας να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Τα πλεονεκτήματα ενός πέτρινου ή μαρμάρινου τάπητα, είναι ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων άλλων συστημάτων δαπέδων. Μπορούμε να αναφέρουμε το γεγονός, ότι οι πέτρινοι και οι μαρμάρινοι τάπητες με ανοιχτή δομή, έχουν χιλιάδες πόρους γεμάτους αέρα. Γι' αυτόν τον λόγο, όταν περπατάς με γυμνό πόδι, σου δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς, και της απαλότητας, σαν να ήταν ένα κανονικό χαλί. Από την άλλη μεριά, από το πλακάκι, είναι υψηλότερης αντοχής.

Επιπλέον οι πέτρινοι τάπητες, έχουν την επιπλέον ιδιότητα, η σκόνη να πέφτει ανάμεσα στους πόρους. Το πλεονέκτημα είναι, ότι η σκόνη δεν σηκώνεται όταν περπατάς πάνω σε αυτό, και ότι παρ' όλα αυτά, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με μια ηλεκτρική σκούπα. Επειδή τα χαλίκια παραμένουν και δεν φεύγουν εύκολα με την ηλεκτρική σκούπα όπως συμβαίνει με τις τρίχες σε έναν κανονικό χαλί, η σκόνη σε αντίθεση, αφαιρείται ευκολότερα. Για τα πέτρινα πατώματα, υπάρχει μια ισχυρή σκούπα υγρού ψεκασμού (Τύπος NILFISK CA340), με την οποία τα πατώματα καθαρίζονται μια ή δύο φορές τον χρόνο.

Αυτό το σύστημα δαπέδου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοποθεσίες, όπου απαιτούνται, αντιολισθητικές επιφάνειες ή επιφάνειες χαμηλής ανθεκτικότητας. Το δάπεδο είναι αντιολισθητικό ακόμα και σε υγρές συνθήκες. Αυτό σημαίνει, ότι το δάπεδο είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους κίνησης φορτηγών.

Από τη στιγμή που το σύστημα καλυφθεί εντελώς (καθόλου πόροι στον πέτρινο τάπητα), είναι αδύνατο για την βρωμιά να εισχωρήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που το δάπεδο απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Μπορεί να καθαριστεί ακριβώς όπως ένα κανονικό δάπεδο, αλλά συνήθως είναι επαρκές να το καταβρέξεις (πιθανόν με μια μάνικα υψηλής πίεσης). Αυτό το δάπεδο, είναι κατάλληλο για παραγωγικές μονάδες γάλακτος, στάβλου, σφαγείων, ψυγείων, σε βιομηχανίες ψαριών, συνεργεία κλπ.

Συμπληρωματικά, μπορούμε να αναφέρουμε και άλλους χώρους στους οποίους το πέτρινο δάπεδο μπορεί να εφαρμοστεί. Τέτοιοι χώροι αποτελούν οι εργοστασιακές περιοχές όπου υπάρχει πολύ κίνηση φορτηγών, οχημάτων, ή όπου υπάρχει υψηλή κίνηση πεζών, όπως για παράδειγμα τα σούπερ μάρκετ, και σε δημόσια κτίρια. Ιδιαίτερη φροντίδα απαιτείται για το υπόστρωμα, το οποίο είναι αρκετά δυνατό και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Διαφορετικά συστήματα είναι διαθέσιμα, ανάλογα με το που θα τοποθετηθούν οι τάπητες. Εάν το πάτωμα είναι εξωτερικού χώρου πχ πλακόστρωτη αυλή ή σε μέρος με πολύ ήλιο, συστήνεται η χρήση πολυουρεθανίου (PU) χρωματισμένο με κόκκους χαλαζία, και αυτό διότι είναι ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV. Συστήνεται η χρήση πολυουρεθανίου, προς αποφυγήν κιτρινίσματος. Επιπλέον, συστήνεται η λείανση του πατώματος με ένα υλικό PU (προστασία από την ακτινοβολία UV, και εξαιρετικά προστατευτικό κάλυμμα). Για δωμάτια, όπως οι τουαλέτες και τα μπάνια, υπάρχει για λόγους υγιεινής η περίπτωση να σφραγιστεί το πέτρινο πάτωμα. Αυτό σημαίνει ότι οι πόροι γεμίζουν με ένα διάφανο υλικό, που κάνει σχεδόν αδύνατη τη διείσδυση της βρωμιάς.

Περισσότερα από 1000 διαφορετικά χρώματα είναι διαθέσιμα. Το καθένα από αυτά, μπορούν να αναμειχθούν μαζί. Μια σίγουρη επιλογή χρωμάτων υπάρχει στα 100 δείγματα από το δειγματολόγιο της DECOPOX ή μπορείτε να επιλέξετε τα 100 χρώματα, τα οποία υπάρχουν στον οδηγό χρωμάτων της εταιρίας DECOPOX (φυλλάδιο).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρία DECOPOX εγγυάται ένα σίγουρο και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

 

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για το συμβόλαιo σας. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Για υποβολή αίτησης για ένα συμβόλαιο των υπηρεσιών μας επισκεφθείτε την σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.